We mogen weer!!!

8 & 9 Juli

Evenementen terrein Leende

220621_A4 flyer BGL voorkant

Vrijdag 8 juli

Een Bourgondisch Avontuur

Geen Bourgondische avond zonder al dat lekkers! Dit jaar kunnen jullie op Proef-avontuur bij Den Enckhorn, Brasserie Gezellig, Grensgeval, SKAL en Voor wijnen naar Wijnen. GrillBase en Plus Smetsers zorgen voor de lekkere trek

Vrijdag 8 juli

Bourgondische Bieravond met SUITZ!

De BuitenGewoon Bourgondische Bieravond is niks zonder muziek! En als traditie ook niks zonder Suitz! Vandaar zijn we weer verheugd dat ze komen spelen. Deze 2 ideale schoonzonen zetten met hun enorme muzikaliteit, op zowel instrumentaal als vocaal gebied, voorzien van gitaren en basdrum, iedere tent op z’n kop.

Zaterdag 9 juli

Goud, Oud & Fout met Coverband Bassta

Bassta is een coverband bestaande uit enthousiaste muzikanten, die al sinds 2002 vele podia onveilig maakt. Ondanks dat deze coverband bestaat uit zes muzikanten, zijn zij in staat om een muzikale bezetting neer te zetten, waar menig podium te klein voor is.

Zaterdag 9 juli

Goud, Oud & Fout met Qmusic The Party

Qmusic wil elke dag plezier, energie en een goed gevoel brengen in het leven van de luisteraar. Qmusic zorgt voor een smile op je gezicht, maakt je enthousiast en geeft je zin in het leven. Hetzelfde geldt voor Qmusic the Party. Met een indrukwekkende lijst aan optredens en podiumvullende show met indrukwekkend 3D leddecor is the Party een echt feest.

Volg ons op Facebook en Instagram

Website vervaardigd door Graphicare