Grafisch ontwerp

Huisstijl ontwerpen

Of u nu een lokale kapper of een wereldwijde speler bent, een goed verzorgde huisstijl is het visitekaartje van uw bedrijf. U wilt een nieuwe huisstijl laten ontwerpen? Graphicare helpt u hier graag mee. Wij ontwerpen al jaren logo’s en huisstijlen waarmee onze klanten zich kunnen onderscheiden. Wij geven uw bedrijf graag een nieuwe, sprekende identiteit. We ontwerpen uw huisstijl zodat u opvalt tussen uw concurrenten. Uw nieuwe huisstijl zal tijdloos zijn. Aanvoelen alsof hij al jaren de uwe is en eveneens jaren meegaat. Bent u geïnteresseerd in een nieuwe huisstijl? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Flyer laten maken

Een flyer of folder kan ingezet worden voor verschillende doeleinden, vaak ter promotie of om pakkende informatie te verstrekken. Het is een snelle en goedkope manier om een product of dienst onder de aandacht te brengen. Het bereik is groot en de drukkosten zijn laag. Een goede flyer laten ontwerpen draait, om aandacht trekken. Om te voorkomen dat de flyer direct in de prullenbak verdwijnt, zorgen wij voor een aansprekend en pakkend ontwerp dat past bij de doelgroep. Wij werken al jaren samen met een drukker waarvan wij de kwaliteit goed kennen en die snel en betaalbaar drukwerk kan leveren. Wanneer u door ons uw flyer laat ontwerpen, heeft u daar geen omkijken naar.

Folder en brochure ontwerp

Folders en brochures spelen een belangrijke rol bij externe communicatie. Design, content en ontwerp moeten aantrekkelijk en representatief zijn voor uw bedrijf en product. Welke indruk wilt u achterlaten? Dit is één van de vragen die onze grafisch ontwerper u zal stellen. Wij ontwerpen uw folder of brochure zo dat hij precies datgene overbrengt wat u wilt uitstralen.

Advertentie ontwerp

Een pakkende en onderscheidende advertentie scoort. Door het gebruik van gevatte teksten, een sterk kleurgebruik en een opvallend ontwerp, zorgen wij voor een succesvolle advertentie. Met een mix van creativiteit en originaliteit zorgen wij ervoor dat uw advertentie in het oog springt, wordt gelezen en tot de voor u gewenste actie leidt.

Overig grafisch ontwerp

Voor het grafisch ontwerp van offertemappen, affiches, kalenders, banners en etiketten kunt u ook bij ons terecht.

Printen of drukwerk

Na het maken van een grafisch ontwerp, folder of brochure, kunnen wij deze voor u laten drukken en op locatie laten bezorgen. Graphicare werkt samen met verschillende drukkerijen waardoor we afhankelijk van het product een passende drukkerij kunnen kiezen. Hierdoor bent u altijd gegarandeerd van de beste prijs- kwaliteitverhouding.

Intresse? Offerte? Vragen?

Vul uw gegevens in het contactformulier en wij nemen contact met u op.