Hoger scoren in Google

Home » Hoger scoren in Google

Op de eerste plek staan?

Het merendeel van uw doelgroep vindt zijn weg naar uw website via Google. Het is dus van groot belang dat u hoog in de zoekresultaten eindigt. Wanneer uw website op de tiende pagina verschijnt, bent u al heel wat potentiële klanten kwijt aan de concurrent. Vindbaarheid heeft dan ook de hoogste prioriteit. Want wat heb je aan die prachtige website, als hij niet gevonden wordt? Graphicare zorgt ervoor dat uw website hoog in de resultaten terechtkomt. Met als gevolg dat u sneller en beter gevonden wordt en meer bezoekers genereert.

Verbeter je vindbaarheid

Zowel bij bestaande als bij nieuwe websites kunnen wij de vindbaarheid in Google verbeteren. Het is voor uw website van belang dat deze zo optimaal mogelijk is opgezet. Sommige websites zijn jaren geleden ontwikkeld volgens de toen geldende normen. Hierbij werd nog geen rekening gehouden met hoe zoekmachines informatie en metadata van de site in het bestand opnemen. Maar ook recent ontwikkelde sites blijken regelmatig niet ideaal opgezet, waardoor informatie niet of nauwelijks in Google is opgenomen. Wij kunnen dit voor u optimaliseren.

Wilt u de conversie van uw website verhogen?

Wij helpen u graag bij het behalen van een optimale positie binnen Google. Wij optimaliseren uw website met behulp van SEO (zoekmachineoptimalisatie) waardoor u meer bezoekers naar uw website genereert. Gegarandeerd!