Webdesign

Home » Webdesign

Graphicare ontwikkelt, bouwt en onderhoudt websites voor zowel particulieren als bedrijven. Met ruim tien jaar ervaring in webdesign zijn wij op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in onze branche. Graphicare is in staat om uw wensen en doelen om te zetten naar een concreet product. Een website die u én uw doelgroep aanspreekt. Een website die hoog eindigt in Google. Een website die het verhaal van uw bedrijf vertelt. En vooral ook een website die de sfeer van uw bedrijf uitademt.

Door onze kleinschalige aanpak en lage overheadkosten kan Graphicare een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding bieden. Of u nu voor een eenvoudige website kiest of een meer gecompliceerde, of u het onderhoud zelf wilt doen of gaat uitbesteden; wij garanderen dat hij aan uw wensen voldoet.

Wilt u meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Website laten maken

WordPress webdesign

WordpressGraphicare is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites gekoppeld aan het CMS (content management systeem) WordPress. Met WordPress kunt u uw opgeleverde website op een eenvoudige manier zelf beheren. Omdat u de teksten naar eigen behoeven kunt wijzigen, is professioneel onderhoud overbodig. Nieuwe foto’s toevoegen, een artikel voor uw blog schrijven of een nieuwe pagina aanmaken, wordt een fluitje van een cent.

Graphicare is constant op de hoogte van de laatste trends op het gebied van webdesign. Kiest u voor responsive webdesign, waarbij uw website ook goed zichtbaar is op een tablet en smartphone. Of wilt u gebruik maken van de nieuwste technieken HTML5 en CSS3? Een website van Graphicare is een website met het oog op de toekomst.

Interesse? Offerte? Vragen?

Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.